Ben & Carla Bouwens

 

Marcel is echt een geweldig vakman, bijzonder prettig in de omgang en hij denkt altijd in oplossingen. Het is ook mooi om te zien dat hij zijn kennis en kunde overdraagt aan zijn neef(je) Jop. Dat hij, indien nodig, met vaste zeer kundige onderaannemers werkt, geeft ook veel vertrouwen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat van onze verbouwing, want dat is fantastisch!

Het spreekt voor zich dat wij Marcel aanbevelen.

Gerben Verduijn & Anouk Smits

 

Wij waren al bekend met het werk van Marcel, dus ook voor de verbouwing van ons oude badkamer hebben wij Sprangers Metselwerk en Meer gevraagd dit te verzorgen. Hij werkt netjes en secuur, komt afspraken na en levert goed werk. Het resultaat is dan ook een prachtige nieuwe badkamer waar we heel blij mee zijn! Marcel is een betrouwbaar persoon, prettig in de omgang, denkt mee tijdens het proces van verbouwen en geeft duidelijk en bruikbaar advies. Wij zouden Marcel zeker aanbevelen, deze referentie zegt al genoeg.

Tom & Babette van Oers

 

Wij hebben Marcel gevraagd omdat hij verstand heeft van zaken, de totale verantwoordelijkheid neemt en over een groot netwerk van vakmensen beschikt. Dat leverde ons een goed verlopen verbouwing zonder gezeur en zorgen op. Marcel heeft een open houding; duidelijk en eerlijk. Hij denkt actief mee en voert niet alleen uit. Bij een (ver)bouw komen er een hoop zaken kijken waar de meeste mensen geen kijk op hebben. Dan is het fijn om iemand te hebben die die zorg uit handen neemt en je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij zouden Marcel zeker aanbevelen bij andere relaties. Sterker nog, dat hebben we ook al gedaan 😉

1 2 3