projecten

Hieronder ziet u een kleine selectie uit de projecten die Sprangers Metselwerk en Meer gemaakt heeft.

Verbouwing boerderij

Verbouwing boerderij

Eerder dit jaar hebben wij een oude boerderij flink verbouwd. Het resultaat mag er wezen! Kijk maar eens naar de VOOR en NA foto’s. Maar wat we vooral fijn vinden is dat de opdrachtgevers erg tevreden zijn.

Bekijk gedetailleerde informatie.

bouw woonhuis

Medio mei 2019 hebben wij het prachtige woonhuis voor de familie Wei in de wijk Waesgeerd-West in Waspik casco opgeleverd met 0 opleverpunten!   

Bekijk gedetailleerde informatie.

bouw bedrijfshal

Voor Jachthaven Scharloo in Waspik hebben wij een bedrijfshal gebouwd welke gebruikt wordt als winterstalling voor de boten van klanten van de jachthaven.

Bekijk gedetailleerde informatie.

Bouw carport

Voor Joost Pigmans & Marijke van der Veen hebben wij een grote carport van 10×6 meter aan hun huis gemaakt. Tevens hebben wij hierbij geregeld dat er voor en achter nieuwe bestrating werd gelegd.

Bekijk gedetailleerde informatie.

Verbouwing badkamer

Voor Gerben Verduijn & Anouk Smits hebben wij hun oude badkamer in het voorjaar van 2019 compleet vernieuwd. 

Bekijk gedetailleerde informatie.

tegelwerk appartementen

In nieuwbouw appartementencomplex ‘T Raedthuys in Waspik hebben wij in opdracht van bouwbedrijf Berende al het tegelwerk in de badkamers verzorgd. In 1 appartement op de begane grond hebben we ook de tegelvloer gemaakt.

Bekijk gedetailleerde informatie.

Bouw tuinhuis

In 2015 hebben wij een groot tuinhuis met veranda gebouwd in onze eigen tuin. Grote balken douglashout, zwart gepotdekselde planken in combinatie met crèmekleurige kunststof kozijnen geven dit tuinhuis een zeer sfeervolle look.

Bekijk gedetailleerde informatie.

waarom sprangers metselwerk?

persoonlijke aandacht

Bouwwerkzaamheden zijn veelal maatwerk, daarom is goed contact met de klant een belangrijke voorwaarde voor een succesvol project.

vakmanschap

Vakmanschap staat bij ons centraal! Door een ervaring van inmiddels bijna 30 jaar  zijn wij gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als verbouw.

kwaliteit

Wij bieden u deskundig advies, vakmanschap, strakke planning, heldere prijzen, flexibiliteit en 1 aanspreekpunt. Wij gaan alleen voor hoge kwaliteit!

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Sprangers Metselwerk en Meer | Marcel Sprangers

info@sprangersmetselwerk.nl

(+31) 06 - 12219572

KvK: 54223679
Btw nr: NL001784762.B27

Algemene voowaarden

Privacyverklaring