referenties

Via bekenden zijn we in contact gekomen met Marcel, zij waren erg enthousiast over de verbouwing die Marcel en zijn mensen bij hen heeft verricht. Aangezien we het resultaat daar erg mooi vonden, hebben we Marcel benaderd om de verbouwing aan onze net aangekochte boerderij te doen. Marcel kwam met reële, constructieve adviezen en dacht mee in hoe we onze wensen konden realiseren. Vrijwel meteen kwam Marcel met een goede planning en nam ons mee in de zaken die wij zelf konden regelen of doen, zodat we bij het begin van de verbouwing, direct goed van start konden gaan. In 2,5 maand zijn er 2 nieuwe toiletten, en 1 badkamer geplaatst. Is de hele boerderij gestuct, is er een garderobe gecreëerd en een groot deel van de vloeren betegeld. Ook is een deel van de keuken onder handen genomen. Verder waren er veel kleine klussen en afwerkklussen, die Sprangers Metselwerk en Meer heel netjes hebben gedaan. Wat zo fijn is aan deze periode, die vaak druk en ook erg hectisch kan zijn, is dat Marcel rust uitstraalt en bovenal vakkundig is. Hij denkt ten alle tijde mee en vooruit, ook niet geheel onbelangrijk 😉 Daardoor is onze verbouwing strak volgens planning verlopen en kijken wij terug op een hele prettige ervaring. We verwachten zeker dat we Marcel in de toekomst weer zullen benaderen, wanneer onze toekomstplannen (die er altijd zijn bij een boerderij;-)) concreet vorm mogen krijgen!

Eelco & Celine Hoogendoorn

Wij waren al bekend met het werk van Marcel, dus ook voor de verbouwing van ons oude badkamer hebben wij Sprangers Metselwerk en Meer gevraagd dit te verzorgen. Hij werkt netjes en secuur, komt afspraken na en levert goed werk. Het resultaat is dan ook een prachtige nieuwe badkamer waar we heel blij mee zijn! Marcel is een betrouwbaar persoon, prettig in de omgang, denkt mee tijdens het proces van verbouwen en geeft duidelijk en bruikbaar advies. Wij zouden Marcel zeker aanbevelen, deze referentie zegt al genoeg.

Gerben Verduijn & Anouk Smits

Marcel is echt een geweldig vakman, bijzonder prettig in de omgang en hij denkt altijd in oplossingen. Het is ook mooi om te zien dat hij zijn kennis en kunde overdraagt aan zijn neef(je) Jop. Dat hij, indien nodig, met vaste zeer kundige onderaannemers werkt, geeft ook veel vertrouwen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat van onze verbouwing, want dat is fantastisch!

Het spreekt voor zich dat wij Marcel aanbevelen.

Ben & Carla Bouwens

Bij verschillende projecten heb ik gebruik gemaakt van de producten en dienstverlening van Sprangers Metselwerk en Meer. Wat daarbij opviel was dat Marcel Sprangers zonder uitzondering zeer pro-actief mee dacht teneinde de klus geklaard te krijgen. Ook daar waar het gaat over afspraken, levertijden etc. heb ik hem ervaren als uiterst betrouwbaar. Het is een plezier om zaken met hem te doen omdat je weet dat er d.m.v. een goede dialoog en de inbreng van meer dan voldoende vakkennis een maatwerk product ontstaat waar de eindklant zeer blij mee is en jarenlang plezier van heeft. Ik kan u Sprangers Metselwerk en Meer dan ook zonder enige twijfel warm aanbevelen.

Wim Wijling

Wijling Inkoop Advies

Ik kwam net in waspik wonen en Marcel werd mij aanbevolen door mijn buurman. Marcel heeft een grote carport van 10×6 meter voor ons gebouwd en de bestrating voor en achter geregeld. Marcel is open en transparant. Hij blijft continu meedenken of het goed gaat of beter kan. Afwerking is op alle fronten top. Marcel heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. En bovenal is hij ook erg gezelllig. Ik zou Marcel zeker aanbevelen bij andere relaties.

Joost Pigmans

Sprangers Metselwerk en Meer is voor ons al meerdere malen een betrouwbaar bedrijf geweest om in te schakelen. Marcel heeft meerdere verbouwingen bij ons gedaan en zeer tot tevredenheid. Van een complete serre aanbouwen tot aan verschillende renovaties in en rondom het huis. Een bedrijf waar je met alle mogelijke vragen en opdrachten terecht kunt. Meedenken en oplossingsgericht!! Sprangers Metselwerk en Meer is een bedrijf waar wij zeker zaken mee blijven doen.

Bob & Frida Werensteyn

Wij hebben Marcel gevraagd omdat hij verstand heeft van zaken, de totale verantwoordelijkheid neemt en over een groot netwerk van vakmensen beschikt. Dat leverde ons een goed verlopen verbouwing zonder gezeur en zorgen op. Marcel heeft een open houding; duidelijk en eerlijk. Hij denkt actief mee en voert niet alleen uit. Bij een (ver)bouw komen er een hoop zaken kijken waar de meeste mensen geen kijk op hebben. Dan is het fijn om iemand te hebben die die zorg uit handen neemt en je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij zouden Marcel zeker aanbevelen bij andere relaties. Sterker nog, dat hebben we ook al gedaan 😉

Tom & Babette van Oers

Je interesse in wat de klant wil gaat soms buiten onze grenzen, en jouw duidelijke uitleg en spontane doorzettingsvermogen heeft ons keer op keer doen verbazen. Ook dit grote bouwproject (bouw bedrijfsloods), wat jij voor ons in goede banen hebt begeleid, inclusief de juiste pionnen en mensen op de goede plaats zetten heeft ons weer een prachtig gebouw opgeleverd. Ik hoop nog vele jaren leuke bouwprojecten te mogen aanbieden aan je vanuit ons bedrijf.

A.C.P. Theuns

Jachthaven Scharloo Waspik

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Sprangers Metselwerk en Meer | Marcel Sprangers

info@sprangersmetselwerk.nl

(+31) 06 - 12219572

KvK: 54223679
Btw nr: NL001784762.B27

Algemene voowaarden

Privacyverklaring