Construq

Het concept ConstruQ, slimmer, sneller en concurrerend! Houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer, het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouwen!

Sprangers Metselwerk en Meer is graag uw betrouwbare partner om een prachtige ConstruQ woning voor u te bouwen!

 

Construq

Houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer, het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouwen!

De kwaliteit is goed, de mogelijkheden qua afwerking en indeling zijn flexibel. Het is snel, de bouw is minder afhankelijk van weersomstandigheden en van beschikbare arbeidskracht. En het is goedkoper doordat de modules in serie geproduceerd worden. Bovendien worden prefab-houtskeletbouw woningen zo ontworpen dat ze goed geïsoleerd en daarmee dus zuinig zijn, en dat betekend lage energiekosten.

Heeft u interesse in een ConstruQ woning? Uiteraard vertellen wij u graag alles over het concept ConstruQ in een vrijblijvend gesprek. Klik HIER om een afspraak te maken.

In het concept van ConstruQ zijn er 10 woningen ontworpen. Deze woningen worden vervolgens geheel naar de wensen van de klant aangepast. Binnen de standaard bouwstijl van ConstruQ heeft de klant dus nog veel keuzevrijheid. Het is daarnaast zelfs mogelijk om vrije ontwerpen te bespreken.

Benieuwd hoe dit er in het echt uitziet? Bekijk dan hieronder het filmpje van een gerealiseerd project.

Woningtypes

Spreekt een bepaald type ConstruQ woning u aan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontvang meer informatie.

Op de tekentafel zijn 10 mooie ontwerpen onstaan die allemaal te bouwen zijn met in series geproduceerde modules. Standaard, maar ook weer niet. Want je hebt hierbij alles te kiezen qua bouwvolume en afwerking. De 10 gepresenteerde bouwstijlen zijn namelijk geheel flexibel op te bouwen en in te delen. 

1. Romantisch

De kracht van mooie belijningen en symmetrie. Bij deze woning ligt het accent duidelijk op de hoofdentree met de sierlijke omlijsting, mooi gemarkeerd door de dakkapel erboven. Een romantische knipoog naar vroeger.

2. Landelijk Klassiek

Landelijk met een vleugje nostalgie. Deze boerderijwoning met zwart gepotdekselde planken en bakstenen doet klassiek aan. Van oudsher bestaat dit type woning uit een huisdeel en een schuurdeel. De tuitgevel met witte windveren maken het plaatje af.

3. Notariswoning

Symmetrie is een belangrijk kenmerk van de notariswoning. Een statig bouwwerk door de twee bouwlagen, ondersteund door twee schoorstenen links en rechts op het mooie dofzwarte pannendak. Subtiele decoratie in de gevel in de vorm van metselwerk met rollagen geven deze woonstijl extra allure.

4: Jaren Dertig ‘Light’

Jaren dertig architectuur in optima forma. De steile kap en grote gootoversteek zijn kenmerkend voor deze bouwstijl. In de kozijnen tref je een horizontale belijning aan, wat deze woning de typische uitstraling van deze bouwperiode geeft.

5. Jaren Dertig

Dit is duidelijk de grote broer van de jaren dertig ‘light’ variant. Dezelfde belijning in de kozijnen, dezelfde brede gootoversteek en dezelfde steile kap. of toch niet? De uitbouw met eenzelfde kap geeft dit wonintype weer een geheel eigen gezicht.

6: Klassieke Allure

Veel aandacht voor detail. De entree met dubbele deur is het stralende middelpunt in dit symmetrische bouwwerk. De klassieke uitstraling geeft deze woning allure.

7. Oer-Hollands Gevoel

Een boerderij met dat typische oer-Hollandse gevoel. Dat zit voornamelijk in het materiaalgebruik. De zwarte gepotdekselde houten planken en de rieten kap zijn kenmerkend voor deze sfeer. Elementen uit andere periodes geven deze boerderij een eigentijdse uitstraling.

8: Eigentijds Indrukwekkend

Deze bouwstijl is indrukwekkend en imposant. Eigentijdse eenvoud in belijning met een bijzondere twist. De verticale roedeverdeling in de raampartijen geeft deze woning een eigen gezicht. De tuitgevel en de extra brede kopgevel zorgen voor extra allure.

9. Modern Minimalisme

Strakke, heldere lijnen en mooi materiaalgebruik. Hier draait alles om de juiste detaillering. Zwarte baksteen wordt afgewisseld met mooie glaspartijen die zorgen voor transparantie. Deze worden omlijnd met zwarte kozijnen die mooi afsteken tegen het strakke stucwerk. De houten betimmeringen verbinden de vlakken met elkaar en zorgen voor een warm accent.

10: Landelijke Eenvoud

Een authentieke schuurwoning met een geheel eigentijdse uitstraling. Dit is landelijk wonen in optima forma. Een dominante kap en typisch kleur- en materiaalgebruik dat mooi past bij een landelijk gebied. Eenvoud en sobere belijning, en daarmee helemaal van nu.

waarom sprangers metselwerk?

persoonlijke aandacht

Bouwwerkzaamheden zijn veelal maatwerk, daarom is goed contact met de klant een belangrijke voorwaarde voor een succesvol project.

vakmanschap

Vakmanschap staat bij ons centraal! Door een ervaring van inmiddels bijna 30 jaar  zijn wij gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als verbouw.

kwaliteit

Wij bieden u deskundig advies, vakmanschap, strakke planning, heldere prijzen, flexibiliteit en 1 aanspreekpunt. Wij gaan alleen voor hoge kwaliteit!

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Sprangers Metselwerk en Meer | Marcel Sprangers

info@sprangersmetselwerk.nl

(+31) 06 - 12219572

KvK: 54223679
Btw nr: NL001784762.B27

Algemene voowaarden

Privacyverklaring